Kansas City Royals – Toronto Blue Jays #lean #mlbse

Kansas City Royals – Toronto Blue Jays

11 Jul 2015, 20:10  Blue Jays ML

Kansas City Royals visade i slutändan att vara det bästa laget i AL förra året som de gick hela vägen till World Series. De har öppnat säsongen med 51-33 och äger det bästa rekordet i AL. Royals spelar också för att öka sin vinnande serie till 7 matcher, vilket skulle matcha deras längsta run detta året. De kommer att skicka Chris Young till kullen , som har 7-4 med en 2,89 ERA denna säsong. Young kastad med mycket tur sistone , och har betalat priset i senaste utflykter, speciellt hemma, eftersom han är 0-3 här i sina 4 senaste starter, tillät 18 EE och 6 homruns. Han måste vara bättre mot bästa offensiven i baseball. Han kommer att spela mot Mark Buehrle, som har en mycket bra säsong, och har en lång historia av framgång mot Royals där han äger en 25-12 serie mot dem.

Postat med WordPress för Android and mrfett

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s