Colorado Rockies – Atlanta Braves

Colorado Rockies – Atlanta Braves

12 Jul 2015, 22:10   Braves ML 

Colorado skicka ut Chad  Bettis för att hålla spelet igång men jag kan inte se att det händer. Han kommer från en brutal dåligt start mot Angels när han fick 10 runs på bara 2,1 innings. Det tog hans ERA hemma till över 5,00 och Rockies är 1-5 i sina senaste 6 starter när deras motståndare gör 2 runs eller mindre i deras tidigare spel. Braves starter med Alex Wood som startade torsdag i denna serie öppnare men hamnade kastar bara två innings på grund av regn. Han har gedigna bortamatcher där han har en 2,43 ERA i 11 starter, varav 7 har varit kvalitets spel. Braves är 6-2 i Woods senaste 8 starter.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s