Seattle Mariners – Los Angeles Angels

Seattle Mariners – Los Angeles Angels

12 Jul 2015, 22:10   Angels ML

Efter att ha förlorat 2 av de 3 första spelen i denna serie, Los Angeles Angels vill ha en seger i spel 4 att gå in i All-Star Break. Änglarna har vunnit 10 av sina senaste 13 medan medan man gjorde 7 eller fler runs i 5 av sina senaste 8 matcher.

Andrew Heaney är nästa stora Angels starting pitcher. Han har gått 2-0 med en 1,77 ERA och 0,836 WHIP genom 3 starter denna säsong. Han tillät endast 2 ER mot Colorado i 7 1/3 innings i hans sista start, vilket är ingen liten bedrift på Coors Field.

Taijuan Walker har varit bra sistone efter en trög start på året, men han får fortfarande för mycket respekt här . Walker har gått 7-6 med en 4,53 ERA i 17 starter . Han tillåt 5 ER och 3 homers mot Tigers i sin sista start.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s