Los Angeles Angels – Boston Red Sox

Los Angeles Angels – Boston Red Sox

20 Jul 2015, 23:05 Angels ML

Los Angeles Angels såg en era gå till graven i går kväll som de hade en hemmamatch med regn, den första sedan 1995. Så det bli 2 matcher för inatt, med spel1 med 2 unga pitcher i Rodriguez och Santiago. Boston har kämpat offensivt hela säsongen, och de har misslyckats med att göra poäng, en enda run i de två första spelen i denna serie. Hector Santiago kasta bra, och under hans sista 4 starter har han tillåt 3 runs i 27 innings. Sox offensiva elände har ökat inför en LHP där de är nu 8-22 i deras sista 30 mot dem. Angels dominerar dåliga lag hemma där de äger en 41-18 ä mot dem i deras sista 59.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s