Houston Astros – Boston Red Sox

Houston Astros – Boston Red Sox

23 Jul 2015, 02:10 RedSox ML

Boston har mer offensiv än de visade i Anaheim under helgen. Lefty Wade Miley håller bollen ner och kommer från en fantastisk utflykt i LA trots Sox förlora, en no-hitter in i den sjunde inningen. Miley får en hit och två walk samtidigt har sex strikeouts i sju shutout innings i fredagens förlust mot Angels. Red Sox är 1-4 mot ett lag med en vinnande rekord och 5-2 i sina senaste 7 bortamatcher mot en högerhänt starter. Houstons Collin McHugh har 10-spel vunna spel, men har en 4,35 ERA och han hade en borta förlust mot Boston tillbaka den 4. Juli. Han har en 5,21 ERA hemma och Astros är 1-6 i sina senaste 7 vs. American League East. Red Sox är också 19-7 under de senaste 26 mötena.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s