Arizona Diamondbacks – Milwaukee Brewers #mlbse

Arizona Diamondbacks – Milwaukee Brewers

24 Jul 2015, 03:40  Brewers -1

D’backar lämna över bollen till Zack Godley som kommer att göra sin första start någonsin i MLB. Han återkallats för att ersätta skadade Chase Anderson, men har varit mindre än övertygande i dubbel-A nyligen 1-1 med en 5,14 ERA i tre starter. Brew Crew kommer att spela med Mike Fiers (5-7, 3,79 ERA) som är 2-0 med en 2,18 ERA i hans sista 5 starter. Han är 1-1 med en 4,91 ERA i två karriär starter mot Arizona, men bara fyra medlemmar av den nuvarande Dbacks lag har någon erfarenhet mot honom. Brewers har vunnit 5 raka med Fiers på kullen medan Dbacks har förlorat 6 av deras senaste 7 när man står inför en högerhänt starter.  Gerrardo Parra är on fire för Brewers, 8-för-19 över 5 matcher slår 0,390 över hans senaste 28 matcher.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s