Cleveland Indians – Chicago White Sox #mlbse

Cleveland Indians – Chicago White Sox

24 Jul 2015, 01:10  WhiteSox ML

Jag tror Samardzija är motiverat och hans senaste starter visa det. Han har fått en sensationell 1,90 ERA och 0,845 WHIP under sina sista 3 starter. Han kommer också att vara glada över att möta Indians, som han kastade 6 poänglösa innings mot tidigare den här säsongen.

Samtidigt finner jag värde här att går mot Cleveland och sin starter Trevor Bauer. I 9 hemmamatcher har Bauer en ful 5,82 ERA och 1.490 WHIP. Indians som ett lag har inte jobbat bra ihop hemma, bara 19-26 på säsongen.

Cleveland är bara 6-14 i sina senaste 20 hemmamatcher efter att ha spelat tre eller fler spel borta, 1-4 i sin senaste 5 som en favorit och 2-6 i Bauers sista 8 starter under spel1 av en serie. White Sox är 5-1 i sina senaste 6 bortamatcher kontra ett team med en förlorande hemma rekord och 7-2 i sina senaste 9 bortamatcher mot en högerhänt starter.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s