Pittsburgh Pirates – Washington Nationals #mlbse

Pittsburgh Pirates – Washington Nationals

24 Jul 2015, 01:05  över7

Nationals lämna bollen till Doug Fister (3-5, 4,30 ERA) som gav upp 4 runs och 9 hit mot Dodgers på lördag. Observera att Fister är bara 1-3 med en 5.13 ERA på bortaplan i år och bara 1-4 med en 5,32 ERA i alla ”natt” spel. Hemmalaget räknar med Francisco Liriano (5-6, 2,98 ERA) som vilade i sin sista start på grund av en hals kramp. men han varit också ganska mediokra hela säsongen, bara 2-4 med en 3,86 ERA hemma och bara 1-5 med en 3,72 ERA i alla ”natt” spel. Båda starter har kämpat med året runt, det finns ingen tvekan om att OVER blir en mycket legitim betting möjlighet i denna matchen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s