St.Louis Cardinals – Kansas City Royals #mlbse

St.Louis Cardinals – Kansas City Royals

24 Jul 2015, 01:15  Royals ML

Kansas City och St Louis kommer att spela en make-up spel i dag och jag gillar värde här med Royals som ett anständigt underdog. Cards kommer att skicka ut John Lackey, som har sett mycket bra ut den senaste tiden. Men han tenderar att ge upp hits i massor och det är inte ett bra recept för framgång mot Royals. Han spelade bara 5 innings mot KC tidigare den här säsongen efter att ha tillatit 3 runs på 6 hits och 2 walk. På baksidan av detta, Royals starter Chris Young kastade 6 poänglös innings mot Cardinals i hans enda start mot dem i 2015. Young har också en dominerande 1,73 ERA och 0,908 WHIP över 6 borta starter, som KC har gått 5-1 .

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s