Pittsburgh Pirates – Washington Nationals #mlbse

Pittsburgh Pirates – Washington Nationals

25 Jul 2015, 01:05  Pirates ML

Washington har en förlorande borta rekord, men hoppas att vända med sin ace inatt. Dock har Max Scherzer förlorat 3 av sina 4 senaste starter och har inte fat mycket hjälpt  av ett offensiv som har producerat sammanlagt 4 runs under den spännvidd. Nationals är också 0-4 i Scherzer senaste 4 starter efter laget förlorade i deras tidigare match. Pittsburgh är en dominerande hemmalaget (33-16), och Pirates är 49-21 hemma mot en högerhänt starter. Piraterna har Jeff Locke med 2,58 ERA hemma, och är 15-5 i hans sista 20 hemma starter. Nationals är 1-4 under de senaste 5 mötena i Pittsburgh, jag tag hemmaplan. Spela Pittsburgh.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s