Arizona Diamondbacks – Milwaukee Brewers #mlbse

Arizona Diamondbacks – Milwaukee Brewers

26 Jul 2015, 02:10  Brewers ML

Brewers är 8-2 i sina senaste 10 bortamatcher, 7-1 mot ett lag med en förlorande rekord. Taylor Jungmann (5-1, 2,04 ERA) ha en stark säsong, tillåter 1 run i varje av hans tre senaste starter och Brewers är 5-0 i Jungmann senaste fem borta starter.  Diamondbacks är 4-9 mot National League Central, och 1-5 i sina senaste 6 matcher mot en högerhänt starter. Arizonas De La Rosa kan ha en vinnande rekord, men har varit skakig med en 4,83 ERA. Hans 1,69 homeruns per 9 innings rankas som den tredje sämsta bland kvalificerade pitcher. Brewers är 4-1 under de senaste 5 mötena i Arizona. Och Dbacks är 17-45 i sina senaste 62 matcher kontra en starter med en WHIP mindre än 1,15. Spela Brewers.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s