Chicago Cubs – Philadelphia Phillies #mlbse

Chicago Cubs – Philadelphia Phillies

26 Jul 2015, 20:20  Phillies ML

Oavsett vem börjar för Chicago man möta en unge pitcher i första borta start i hans karriär. Ingen tvekan alltid en svår plats, men Nola har bra grejer för att skapa förödelse för Chicago uppställningen. Phils är het mot RHP 5-1 för att vara exakt … Dessutom fångar vi Chicago med en stor förlust mot en dålig bortalag, vilket innebär lite extra stress. RHP Hammel i Chicago har en gedigen förmåga, men Cubs är 3-8 mot en förlorande lag när han kasta… Philadelphia.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s