Minnesota Twins – New York Yankees #mlbse

Minnesota Twins – New York Yankees

26 Jul 2015, 20:10 Yankees ML

Efter lördagens 8-5 seger, förbättrade Yankees sig till 13-5 i juli. Offensiven har varit stark hela säsongen, rankad tvåa i MLB i runs. New York är på en 5-1 run, 8-2 i sina senaste 10 spel som favoriter. Nathan Eovaldi är 9-2 för Bronx Bombers, och Yankees är 7-1 när han är en favorit. Medan New York är nionde i MLB i on-base procent, rankas Minnesota 24. Twins tog det första spelet i serien 10-1 på fredag, men har förlorat 5 av 8 sedan All-Star pausen. Twins starter Kyle Gibson som blev kattmat för Angels sin sista start tillåter 6 runs och 10 hits i 5 innings. Gibson har inte haft mycket framgång mot New York, 1-2 med 17 runs tillåtna och 22 hits i 12 innings. Twins är 8-20 När Gibson står inför en lag med en vinnande rekord, och New York är 41-15 vs Minnesota,  Spela New York Yankees.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s