Boston Red Sox – Chicago White Sox #mlbse

Boston Red Sox – Chicago White Sox

28 Jul 2015, 01:10 WhiteSox ML

Chicago har fördel på kullen bakom John Danks, som är 5-8 med en 4,49 ERA i 18 starter denna säsong. Danks har varit dominerande i hans sista två starter, pitching 12 2/3 shutout innings samtidigt som bara tillåter 13 baserunners mot Cards och Royals.

Joe Kelly har verkligen kämpat denna säsong för Red Sox. RHP har gått 2-6 med en 5,74 ERA och 1.487 WHIP i 15 starter. Det har inte blivit bättre på senare tid som Kelly är 0-2 med en 7,07 ERA och 1.786 WHIP i hans sista tre starter också.

White Sox är 8-1 i sina senaste nio bortamatcher. Chicago är 9-1 i sin senaste 10 när deras motståndare tillåter 2 rund eller mindre i deras tidigare spel. Red Sox är 0-6 i Kellys senaste  starter som en favorit.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s