Seattle Mariners – Arizona Diamondbacks #mlbse

Seattle Mariners – Arizona Diamondbacks

28 Jul 2015, 04:10 Dbacks ML

Seattles lefty Mike Montgomery fick en bra start på sin säsong, men han har fått lite smisk sistone. Montgomery har blivit våldtagen i sina 3 senaste starter, 14 ER  21 hits, 8 walk och 4 homers i 13 2/3 IP. Arizona har käkat southpaws hela säsongen, som äger MLBs 6e högst OBP och har det 7e högsta slaggenomsnitt. De är topp-sju i samma kategori i juli månad totalt. Arizona skickar en vänsterhänt av sina egna i form av Robbie Ray. Arizona hurler har  en 2.72 ERA i 10 starter och 1,12 WHIP den här säsongen och hoppas att studsa tillbaka efter en tuff utflykt förra gången ut. Jag tror att han kommer ta hand om verksamheten, hjälpa Dbacks till deras fjärde seger på fem försök. Arizona är faktiskt på en 10-4 run mot lag med en förlorande rekord, medan Mariners är 1-4 i Montgomerys senaste 5 hemma startar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s