Texas Rangers – New York Yankees #mlbse

Texas Rangers – New York Yankees

28 Jul 2015, 02:05  Rangers ML

New York är en .500 bortalaget och landa i Texas, en tuff lag och en tuff park att pitcher i. Det är ett bekymmer för Ivan Nova som har kämpat och är 1-3 sina 4 senaste starter. Nova är 0-2 med en 4,80 ERA borta denna säsong och 2-2 med en 4,80 ERA i 5 karriär starter mot Rangers. Yankees är 1-4 i Novas senaste 5 borta starter, plus 1-5 borta när han möter ett lag med en förlorande rekord. Texas har gott om offensiv kraft , 8a i runs och 10a i hits. Rangers är på en 4-1 run. Starter Matt Harrison kastar bäst hemma med Rangers 9-4 i sina senaste 13 hemma startar. Rangers är 12-4 vs. American League East, inklusive en perfekt 4-0 mot Yankees, vilket gör detta underdog väldigt intressant. Ta Texas.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s