Minnesota Twins – Seattle Mariners #mlbse

Minnesota Twins – Seattle Mariners

31 Jul 2015, 02:10  Twins ML

J.A. Happ (4,31 ERA) har inte kastat bra för Seattle där laget är 1-9 i hans sista 10 starter. Happ kunde inte hitta strike zonen lördag tillåta tre runs på 1 hit och 4 walk över 1,2 innings. Phil Hughes har varit stabilt, laget är 7-1 i hans sista 8 starter. Twins är 20-7 i sina senaste 27 hemmamatcher mot ett lag med en förlorande borta rekord, plus 8-3 i sina senaste 11 hemmamatcher. Hughes kastade 7 shutout innings som man spanked Yankees med 10-1 fredag ​​natt. Han fick 7 hits, inte ett walk, och 3 strikeouts. Hughes (9-6, 3,93 ERA) har kastatad mycket bättre efter en trög start på året. Känd för sitt kontroll och har nu i 50 starter i rad där han har walked 3 eller färre. Han är 7-2 hemma och en 2,25 ERA mot Seattle.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s