Texas Rangers – New York Yankees #mlbse

Texas Rangers – New York Yankees

31 Jul 2015, 02:05   Rangers ML 

New York Yankees lämna bollen till Michael Pineda som är 9-7 med en 3,97 ERA. Pineda har gått 2-5 med en 4,91 ERA under sina sista 8 starter tillåtit 22 runs i 19 innings i 4 av dessa starter. Han har en dyster 0-3 rekord med 5.04 ERA mot Rangers i 4 karriär starter. Yankees är 27-25 i borta spel och bara 20-18 när man står inför lag med förlora rekord.

Texas vann igår mot Tanaka 5-2 och det var bara den andra hemmaseger under de senaste 14 matcher. Med inköpet av Cole Hamels från Phillies, Yovani Gallardo som är 7-9 med en 3,19 ERA, är planerad att göra vad som kunde vara hans sista start för Rangers. Mitch Moreland är 4 för 9 med 2 homers, 1 dubbel och 1 trippel mot Pineda. Texas är 26-18 när man spelar mot ett lag med en vinnande rekord i år.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s