Toronto Blue Jays – Kansas City Royals #mlbse

Toronto Blue Jays – Kansas City Royals

01 Aug 2015, 01:07  BlueJays ML

Johnny Cueto debuterar mot Toronto Blue Jays. Cueto var mästerlig i sin senaste start, men de två utflykter dessförinnan gjorde kom han inte förbi den femte inningen. Blue Jays har den bästa offensiven i MLB. Toronto lagt Troy Tulowitzki till sitt laguppställning, som homered i sin första match som Jay. Royals är inte så lysande borta nyligen mot vinnande lag där de är 0-6 i sin sista sex. Jays, under tiden, har dominerat lag med en vinnande borta rekord hemma där de är 10-2 i deras sista 12. Ta Toronto.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s