Milwaukee Brewers – San Diego Padres #mlbse

Milwaukee Brewers – San Diego Padres

04 Aug 2015, 02:10   Padres ML

Milwaukee Brewers prioriterade säljer inför  trade deadline och de kommer att börja återuppbyggnaden under de sista två månaderna i grundserien. Brewers har verkligen kämpat mot högerhänt pitching denna säsong. Brew Crew är faktiskt 12-9 mot vänsterhänta, men 32-52 kontra RHP. De kommer möta ett bra Tyson Ross och hans 3,38 ERA. Brewers har förlorat fem raka matcher, och San Diego är 7-2 i deras senaste 9, och av varje av sina 5 senaste som favorit blev en seger. Milwaukees är 20-33 hemma och de är 0-5 här i sina 5 senaste.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s