Cincinnati Reds – St.Louis Cardinals #mlbse

Cincinnati Reds – St.Louis Cardinals

05 Aug 2015, 01:10  Cardinals ML

St Louis Cardinals har varit det bästa laget i MLB den här säsongen. En orsak har varit det faktum att de har en solid pitching fördel. Det kommer återigen att vara fallet ikväll som Cardinals skicka John Lackey till kullen med sitt 9-6 rekord och 2,78 ERA på säsong. Han kommer att spela mot RHP Anthony DeSclafani för Reds. Det viktigaste här är att St Louis spela mot en RHP. De har helt dominerat högerhänt pitching denna säsong där de är 53-24 som har gett dem en + 23,2% avkastning mot righties. Vänsterhänta har varit deras svaghet, där de är 14-14 på säsongen på -10,2% ROI. Det är svårt att vända dessa odds, och Cards har varit 6-0 i sin sista 6 som borta favorit.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s