New York Yankees – Boston Red Sox #mlbse

New York Yankees – Boston Red Sox

07 Aug 2015, 01:05 RedSox ML

För det var så bra igår gör vi om det 😀

Boston kommer med en massa ungdomar nu och de producerar, lägga till ett hunger på vinster som man saknade en stor del av året. Red Sox är 8-3 i sina senaste 11 matcher mot en starter med en WHIP mindre än 1,15. Red Sox gå med sina bästa pitcher, Eduardo Rodriguez (6-3). Laget är 6-2 sina sista åtta starter. New York är hemma med C.C. Sabathia (5,54 ERA, 4-8). Yankees är 2-5 i Sabathias senaste 7 starter mot American League East. Sabathia led av uttorkning efter sin start torsdag, tvingade honom till sjukhuset efter torsdagens match mot Rangers. Han har tillåtit 5 runs i vart och ett av hans två senaste starter som täcker 10 + innings. Motståndare slår .302 mot honom den här säsongen. Sabathia har en förlorande hemma rekord 2015 med en 6,80 ERA. Och Yankees är 2-5 i Sabathia sista 7 hemma starter mot Red Sox.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s