Detroit Tigers – Boston Red Sox #mlbse

Detroit Tigers – Boston Red Sox

08 Aug 2015, 01:08  RedSox ML

Boston Red Sox trodde man hade en bra laguppställning inför den här säsongen, och kände att de hade stärkt klubben att tävla, men som helt enkelt inte har varit fallet. En av dessa bitar var Joe Kelly. Kelly har tillåtit 4 eller fler ER i vart och ett av sina sista 4 utflykter. Kelly är i överlevnad läge just nu, och om han vill behålla en plats i rotationen, så behöva han leverera inatt. Han har visat det, då Sox äger en 5-2 rekord när han tar kullen som en underdog. Tigers offensiven är inte samma sak som det har varit under de senaste åren, och de är nu 2-7 i sin sista 9 efter en seger, och 0-5 i sina senaste 5 efterman gjorde 5+ poäng i sin sista match.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s