Chicago White Sox – Los Angeles Angel #mlbse

11 Aug 2015, 02:10  Angels ML

Efter att blivit sweepad av Kansas City Royals och gå 2-8 i sina senaste 10 matcher, så valde Chicago White Sox fel tidpunkt att har en svacka. En av dessa skäl är pitchingen av Chris Sale. Sale anses vara en av de två bästa spelarna på dom här White Sox, men den här säsongen har han blivit manglat hårt. Man skulle kunna tro att 9-7 med en 3,52 ERA med 186 strikeouts i 146 innings är en ganska bra säsong, men Sale har inte gjort mycket väsen i sina spel.

I hans senaste 2 starter har Sale blivit våldtagen, vilket innebär 14 runs och 18 hits i hans sista 10 innings. Med detta pitching så kan inte ens Jose Abreu rädda White Sox och Sale var den enda person som Chicago har alltid kunnat lita på. Angels är det bättre laget med power i form av Mike Trout och Albert Pujols och jag tror man kommer dominera här som Chicago är på en nedåtgående spiral.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s