San Diego Padres – Cincinnati Reds #mlbse

11 Aug 2015, 04:10  Reds ML

San Diego Padres har förlorat sex raka, mot Milwaukee och Philadelphia, som är två av de sämsta lagen i National League. David Holmberg ha kastat bra i två starter för Reds i år, går 1-0 med en 3,27 ERA och 1.182 WHIP. Han kommer att spela mot Ian Kennedy, som är 6-10 med en 4,49 ERA och 1.269 WHIP i 20 starter. På något sätt har Kennedy varit sämre pitcher i San Diego, 4-4 med en 5,26 ERA och 1.325 WHIP i 10 hemma startar. Padres är 1-8 i sin senaste 9 mot NL Central motstånd. Ta Cincinnati.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s