Cleveland Indians – New York Yankees #mlbse

12 Aug 2015, 01:10  Indians ML

New York Yankees har drabbats av en offensiv torka och har inte producerat en run i 26 raka innings. Rookie Luis Severino som gjorde sin debut fem dagar sedan i en 2 run, 5 inning presentation. Indians har äntligen börjat svänga sina bats och de kommer att skicka Carlos Carrasco till backen för att möta Yankees. Carrasco har haft en mycket bra säsong med en 11-8 rekord och en 3,76 ERA och en1.10 WHIP. Yankees har kämpat nyligen mot högerhänt pitching där de är bara 1-5 i sin sista 6.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s