Cleveland Indians – New York Yankees #mlbse

13 Aug 2015, 01:10  Yankees ML

New York Yankees försprång från 7 games i AL East har krympt till bara en halv game. Man har förlorad 4 raka, eftersom offensiven har surnat lite. De blåste en 4-0 ledning i går kväll innan man förlorade i 16 innings mot Indians. CC Sabathia kommer att uppmanas att stoppa blödningen, och han har varit lite bättre på senare tid, med sin bästa starten av säsongen kommer sist där han tillåter bara 3 hits och 1 run i 6 innings. Danny Salazar har varit bra för de flesta borta starter denna säsong,  en robust 9-6 rekord, backas upp av en 3,38 ERA. Sabathia äger en 4-1 mot Indians, en 2,94 ERA, och han har inte förlorat någon av sina 4 senaste starter. Yankees passa också in i en situation i natt som har en 13,5% ROI under de senaste 12 år. Yankees bli det som en liten underdog.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s