St.Louis Cardinals – Pittsburgh Pirates #mlbse

14 Aug 2015, 01:15  Cardinals ML

St Louis har vunnit de första 2-spel i serien och jag gillar deras chanser att gå för sweep. Cards har en fantastisk 42-16 hemma den här säsongen och 6-1 i deras senaste 7 totalt. De kommer att skicka ut en av de mest underskattade starter i Lance Lynn som har en 2,76 ERA i 21 starter och en 2,15 ERA i 11 starter hemma. Pittsburghs Francisco Liriano har inte varit på sitt bästa sistone, en 4.29 ERA och 1.704 WHIP i hans sista 3 starter.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s