Boston Red Sox – Seattle Mariners

15 Aug 2015, 19:35 Mariners ML

Boston Red Sox fick hårda nyheter igår som chef John Farrell meddelade att han hade Lymphoma , och kommer att genomgå behandling och missar resten av säsongen. Torey Levullo tillträder som chef för resten av säsongen. De kommer att vars en svår väg till segern idag mot Felix Hernandez, som efter ett par subpar starter kom tillbaka på rätt spår i hans sista start. Hernandez är 11-6 livstid mot Boston, och äger en 25,5% ROI mot dem, vilket faktiskt är högre på Fenway. Wade Miley är utan seger på 7 matcher, och han har varit en stor besvikelse i Boston. Hans 10 starter på Fenway har resulterat i en 5.05 ERA, och hans sista seger här kom för två månader sedan. Mariners är 21-7 efter en förlust i sin senaste 28 och Boston har visat väldigt lite beslutsamhet som ett hemma underdog 18-39 i deras senaste 57.

Postat med WordPress för Android av mrfett

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s