Toronto Blue Jays – New York Yankees #mlbse

16 Aug 2015, 19:07  BlueJays ML

Toronto Blue Jays sweepade Yankees inte så länge sedan, och nu har Yankees möjligheten att ge tillbaka tjänsten och sopa Jays. Blue Jays har varit ett hett lag, och de kommer att gå med Drew Hutchison. Hutchison har verkligen varit mottagaren av Jays attack baseball som han är 11-2 trots en 5.26 ERA, men hans sista utflykt tillåter 2 runs över 6 innings. Yankees har varit mycket svag i rollen som en borta underdog eftersom de har en bedrövad 22-45 rekord i deras sista 67. Jays är nu 14-3 i deras sista 17 och äga en 35-16 märke i rollen som en hemmafavorit i deras sista 51. Och de har tagit ner lag med vinnande rekord här 43-19. Jays är också 14-3 bakom Hutchinson i hans sista 17 hemma starter, inklusive 9-0 mot AL East. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s