Milwaukee Brewers – Miami Marlins #mlbse

18 Aug 2015, 02:10  Marlins ML

Miami vann en sällsynt bortamatch igår som det besegrade Cardinals och det ser ut att bära det in i nästa matchen mot Milwaukee. Offensiven kom igenom igår medan pitching har varit ganska stabil under hela serien mot St Louis. Milwaukee kommer från en serie där man sweepade Phillies för att göra det 4 raka segrar hemma, men Miller Park har inte varit mycket vänlig den här säsongen som Brewers fortfarande är 9 matcher under .500 hemma totalt och har just vunnit 1 av sina sista 7 serie openers. Marlins vända sig till Justin Nicolino som gör sin fjärde start den här säsongen och andra sedan han kom tillbaka till rotationen. Han kastade anständigt mot Boston i hans sista match och hans enda borta start i år kastade han 7 shutout innings mot Reds. Milwaukee räknar med Matt Garza som har vänt sin säsong runt med 3 raka kvalitets startar och sedan All Star pausen har han skrivit en 2,56 ERA. Men Brewers är 6-13 i hans sista 19 starter efter en bra start.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s