Texas Rangers – Seattle Mariners #mlbse

18 Aug 2015, 02:05   Mariners ML

Seattle visar värde här som en borta underdog mot Rangers, man skickar ut glödheta Taijuan Walker, som äger en 2,42 ERA och 0,717 WHIP under sina sista 3 starter. Walker har varit upp och ner hela säsongen, men när han är uppe så har han varit riktigt bra. Lägga till det faktum att Walker inte tillät en ER i 7 innings mot Texas i hans enda start mot Rangers denna säsong. Texas kommer att spela med nyförvärvade Cole Hamels, som kommer från en dålig back-to-back start, där han tillåt 9 runs på 16 hits 5 homeruns i 13 2/3 innings. Hamels har också en 4,67 ERA och 1.558 WHIPi 3 karriär starter mot Mariners. Rangers är bara 20-40 över sina senaste 60 division hemmamatcher, medan Mariners är 32-19 i deras sista 51 efter att ha förlorat två av sina senaste 3, 4-0 i Walkers senaste 4 starter som en borta underdog och 8-1 i sina sista 9 efter en bra start sista matchen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s