Cincinnati Reds – Kansas City Royals #mlbse

19 Aug 2015, 01:10  Reds ML

Cincinnati har en vinnande hemma rekord och Reds är 17-5 i Interleague hemmamatcher mot ett team med en vinnande rekord. Royals har haft en lång homestand och är på en 2-6 run på bortaplan. Royals spela med Edinson Volquez, 1-2 i sina 3 senaste starter. Volquez tillåt 6 runs på 8 hits över 7 innings onsdag mot Tigers i en 7-4 nederlag. Han är 1-2 med en 4,84 ERA i 6 starter mot hans tidigare lag. Royals är 1-5 borta mot en högerhänt starter och möter RHP Raisel Iglesias, som har tillåtit 3, 1 och 2 runs i hans sista 3 starter. Han är 2-0 hemma där motståndarna slå 0,238 på honom. Iglesias hade sin tredje kvalitets start mot San Diego på onsdagen i en 7-3 seger. Reds är 4-1 i Interleague spel mot ett lag med en vinnande rekord, vilket gör detta till ett bra spel på hemma underdog.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s