New York Yankees – Minnesota Twins #mlbse

19 Aug 2015, 19:05  Minnesota Twins  ML

Får ser vad jag hitta på idag, igår var det en skit förlust, Reds ledde i 9 innings sen får dom en homerun emot sig och spelade extra innings tills det eskalerade i 13e och man förlorade 3-1, jävligt sur……….

Det finns inte många, om någon som har en vilseledande rekord i denna omfattningen i dagens Yankees starter Nathan Eovaldi. Eovaldi har en mycket imponerande 12-2 rekord på säsongen, men har än genomsnitt 4,26 ERA. Han har tillåtit 154 hits i 129 innings denna säsongen, och har en hög 1,49 WHIP, opassande för en starter med en 12-2 rekord. Twins har kommit tillbaka från de döda, eftersom de är 6-2 i sin senaste åtta, efter att släppa de två första spelen i en serie. Det är bara en tidsfråga tills siffrorna äta ikapp Eovaldi, och just nu har vi en större reflektion på linan än vad som är verkligt. Jag försöker utnyttja detta och spela Minnesota.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s