Houston Astros – Los Angeles Dodgers 23 Aug 2015, 01:10 #mlbse

23 Aug 2015, 01:10 Astros ML

Zack Greinke kommer att få en hel bets med sig inatt. Kvarstår dock de faktum att han har varit riktigt dålig på bortaplan över hans karriär, där hans lag är 66-91. Scott Kazmir var en top-of-the-rotations pictcher i Tampa Bay, blev skadade, och aldrig tycktes finna sin väg tillbaka tills nyligen, sen gjorde han bra ifrån sig i Oakland med. Utanför en hemsk säsong 2010 Kazmir har varit 51-23 hemma sedan 2008. Dodgers är annars en fullständig röra på Interleague spel borta där de är 29-62 i deras sista 91. LA har därför tappat 6 raka på vägen mot ett vinnande lag. Houston äger en 41-16 märke i sina sista 57 hemma, och lyser som en hemma underdog där de är nu 8-1 i sina senaste 9. Astros bli det 😆

Postat med WordPress för Android av mrfett

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s