Detroit Tigers – Texas Rangers ⚾ 23 Aug 2015, 19:08

23 Aug 2015, 19:08 Tigers ML

Titta inte nu, men Texas Rangers skulle vara i slutspelet om säsongen slutade idag. Rangers har övervunnit en hel del skador, framför allt deras start rotation, men deras situation blev ljusare när de förvärvade Cole Hamels. Hamels har dock haft svårt att anpassa sig till AL, och han är utan vinst i 3 starter med Rangers där han burit bördan av en 5.23 ERA. Hamels har trakasseras av  långa bollar i dessa 3 starter, Tillåta 5 homeruns. Matt Boyd har varit mer effektiv som en starter och han bör dra nytta av en Tigers offensiv har varit 39-18 i sina senaste 57 mot en vänsterhänt starter. Tigers har varit en vinnare fem raka gånger efter att har tillåtit 5 runs eller mer i sin tidigare match.

Postat med WordPress för Android av mrfett

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s