Arizona Diamondbacks – St.Louis Cardinals , 26 Aug 2015, 03:40 #mlbse

26 Aug 2015, 03:40  Dbacks ML

St Louis Cardinals öppnade sin serien mot Arizona med en övertygande seger i går kväll. Men det har inte varit så lätt för laget på bortaplan, och den stora soft spot för Cards har varit deras oförmåga att vara effektiv mot LHP. Cardinals gör i genomsnitt 4,1 runs per match, men det sjunker kraftigt jämfört mot vänsterhänta pitching, i genomsnitt 3,5per match. St Louis är bara 17-15 på säsongen jämfört med en vänsterhänt starter och har en negativ avkastning under året. Arizona har varit en .500 lag hemma, och detta ser ut som det bör vara en toss-up, så värdet ligger hos hemma underdog. Ta Arizona.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s