Baltimore Orioles – Tampa Bay Rays 01 Sep 2015, 01:05

01 Sep 2015, 01:05 Orioles ML

Orioles kommer från en hemsk borta resa och befinna sig i en måste-vinna-läge om de vill ta ett wildcard plats. Men jag rekommenderar inte en rek på O´s för att de ”måste vinna.” Istället backa jag dem eftersom de är hemma med Wei-Yin Chen på kullen. Baltimore är på en 37-25 vinstrundan hemma och Chen har varit en av de få ljuspunkter i augusti. I själva verket ledde Chen Orioles till sin enda seger på just avslutade mardröms borta resa. När jag ta bort den svaga matchen mot Detroit (31 juli) har Chen skrivit en 2,67 ERA och 1,18 WHIP i hans andra 14 starter sedan 4. juni. Chris Archer har varit inkonsekvent sistone och hans siffror mot Orioles är inte bra sedan han kom in i ligan för några säsonger sedan. Vi har sett Archer har en ERA rund 4,00 i 15 starter i September  och han ser ut att vara lite skakig sistone.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s