Colorado Rockies – Arizona Diamondbacks 01 Sep 2015, 02:40

01 Sep 2015, 02:40 Dbacks ML

Arizona Diamondbacks ha lite mer att spela för än Colorado Rockies i natt när de fortfarande har förhoppningar om att de kan spela i postseason. Men Rockies har ganska mycket packad sina väskor sedan All-Star pausen efter man handlade bort Troy Tulowitzki. Colorado är 5-14 i sina senaste 19 matcher totalt med små tecken på liv. Jag tror det priset vi får på Diamondbacks inatt är väl värt det, särskilt med tanke på att de har den fördelen på kullen. Robbie Ray har skrivit en 3,86 ERA över 16 starter denna säsong, bland annat en 2,75 ERA över 9 borta startar. Chad Bettis har en 4,69 ERA i 14 starter för Colorado och en 5,18 ERA i 7 hemma startar. Ray möte Rockies borta den 6 maj, tillät 1 ER och 5 base runners i 6 innings i en 5-1 seger. Colorado är 1-14  mot ML efter att ha spelat 6 eller flera bortamatcher i rad den här säsongen. Rockies är 2-11 i sina senaste 13 matcher efter en seger. Diamondbacks är 10-2 i deras sista 12 under spel 1 av en serie.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s