Boston Red Sox – New York Yankees 02 Sep 2015, 22:05 #mlbse

02 Sep 2015, 22:05 RedSox ML

Bostons offensiv har tysthet smugit upp till plats 4 i MLB i runs. De har gått med mer hungriga ungdomar, och man ser fram emot nästa säsong, inklusive Jackie Bradley Jr, som är 5-för-6 med tre doubles och 3 runs i serien. Boston har en ny GM och laget har reagerat positivt på förändringen, förutom att förlora sin chef att en olycklig sjukdom förra månaden. Yankees har aldrig sett Red Sox 23 årige LHP Henry Owens (2-1, 4,03). Han har tillåtit totalt 2 ER och 9 hits i 13 innings under hans sista två starter samtidigt har 10 strikouts. New York 1B Mark Teixeira är ytterligare två veckor borta. Yankees är bara 2-6 efter att tillåta 2 eller färre runs i deras tidigare spel, medan Red Sox är 10-4 hemma mot ett lag med en vinnande borta rekord. Ta Boston.

Postat med WordPress för Android av mrfett

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s