lite information

ni har säkert märkt att jag gå grymt dålig med mina MLB spel, trots dess försöker jag håller mig lite över vatten och kämpa på så länge jag orkar och har råd med, sen har dom flesta sett att jag började lira lite ”tysk” igen, gå rätt ok men är långt ifrån nöjd, en månad har gått med en massa spel, ni kan följer det framtida här bettin.gs/mrfett och så vänta jag att NCAAB börjar snart, sen kör vi från swedpunters lite igång (förhoppningsvis) med college fotboll och NFL och om Husse bli klart nån gång med SHL och nån annan svensk hockey  😉 och vi glömma inte bort Atomen, rugby säsongen trå igång,,,,,,,,har en fint höst ni FETT

lite stats från #tyskbollen månad Augusti

pofitroi

siffgaph

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s