New York Yankees – Tampa Bay Rays 06 Sep 2015, 19:05

06 Sep 2015, 19:05  Yankees ML

Tampa Bay är en .500 bortalag, men öppnade som en borta favorit här. Rays är 2-6 som en borta favorit, plus 3-8 borta mot ett lag med en vinnande rekord. Tampa Bay har en dålig offensiv, 18e i att kör i väg bollen och 28 i runs. Det hjälper inte att 3B Evan Longoria drabbats av en mörbultad höger underarm när han blev träffad av en boll. Rays är 2-7 mot en högerhänt starter, såväl som 8-17 bora mot en righty. Medan Tampa Bay kämpar är Bronx Bombers  3a i MLB i träffa boll och 2a i runs. New York är på en 6-2 run, 5-0 mot en högerhänt starter, och 6-2 mot ett lag med en förlorande rekord. Yankees jagar första plats Toronto med bara 1½ spel i American League East, och Rays är 3-7 under de senaste 10 möten på Yankee Stadium. Spela New York Yankees.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s