Philadelphia Phillies – Atlanta Braves 09 Sep 2015, 01:05 #mlbse

09 Sep 2015, 01:05  Braves ML

Philadelphia har en förlorande hemma rekord och Atlanta utnyttjade detta igår med en 7-2 seger som en underdog. Kubanska tredje baseman Hector Olivera levererade en två-run dubbel och två-run homer måndagen för hans första extra-base hits i MLB. Braves tar upp righty Ryan Weber från Trippel-A, så Phillies har aldrig sett honom. Weber gick 6-3 med en 2,21 ERA på Gwinnett, och har gjort tre raka starter, vilket han tillåt kombinerad 5 runs över 16 innings. Philadelphia är på en 3-9 run hemma och 17-41 efter en förlust. Phillies har förlorad 5 raka matcher samtidigt gjorde motståndet 38 runs. I gårdagens förlust var det endast 15.125 fans som dök upp, den minsta publiken i 12-åriga historia av Citizens Bank Park. Phillies starter Aaron Nola (4,02 ERA) kommer från den kortaste utflykt av hans korta league karriär, tillåter 6 runs och 9 hits över fyra innings mot New York Mets. Phillies är 4-9 som en favorit.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s