St.Louis Cardinals – Chicago Cubs 09 Sep 2015, 19:45 #mlbse

09 Sep 2015, 19:45 Cubs ML

Chicago Cubs är verkligen redo att göra en run till World Series. Deras CV är enastående den här säsongen. Med en 3,59 ERA, har Jon Lester förtjänad bättre än hans 9-10 rekord på säsongen, och han har varit mycket bra i tre starter mot Cardinals med en ERA av 1.96. Carlos Martinez verka har slagit i väggen. Efter en bra start, har han varit allt annat än bra under hans sista 7 starter, pitching en 5,13 ERA. Cubs gjorde det bra i deras seger i går, det flytta dem till 24-5 i deras sista 29 mot en högerhänt starter. St Louis är bara 1-5 totalt i sina senaste 6 och har kämpat hela säsongen mot LHP. Ta Cubs.

Postat med WordPress för Android av mrfett

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s