Miami Marlins – Washington Nationals 13 Sep 2015, 01:10 #mlbse

13 Sep 2015, 01:10  Nationals ML

Washington Nationals är ett mycket bättre lag än deras rekord antyder, men de har varit slarvigt de senaste månaderna och deras ess, Max Scherzer, har haft en mycket misslyckad säsong för hans normer. En massa spel som Nats borde har vunnit har man förlorad. 

De har för närvarande 4 förlust matcher i rad vid 71-69 och möta en av de bättre pitcher i ligan i Jose Fernandez (4-0, 2,38) för Marlins. Fernandez har inte sätts sedan 7 augusti och det var ett problem med hälsan efter att ha genomgått en allvarlig operation när han var på toppen av sitt spel. Washington måste vinna varje match, särskilt mot en sämre lag som Miami. Washington är en desperat lag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s