New York Mets – New York Yankees 19 Sep 2015, 01:10 #mlbse

New York Mets   ML

New York Mets har haft en överraskande bra säsong. Man spela i samma division som Washington Nationals, ett lag som skulle ta hem grundserien lätt, men Nats levde aldrig upp till dom förväntningar medan Mets nästan har säkrat divisionen med en åtta spel ledningen med bara två veckor kvar. Mets har fått en hel del av en ung och begåvad rotation, och nu har Steven Matz på kullen, som är 3-0 med en 1,80 ERA. Yankees har sitt ess, Masahiro Tanaka, men hans siffror är bleka i jämförelse med Matz. Dessutom har Mets varit bra mot RHP vid 38-18 i deras sista 56, och är också nu 12-3 i deras sista 15 i match ett i en serie. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s