Los Angeles Dodgers – Pittsburgh Pirates 20 Sep 2015, 22:10

Dodgers ML

En tuff situation för Pirates, 2.200 miles hemifrån och deras tredje raka bortamatch av en 10 match resa. Pittsburgh är på en 1-4 run, rankad 16 i MLB i runs och 23 i att slå. Pirates starter Gerrit Cole som har en 4,50 ERA mot Dodgers den här säsongen, samt en 4,50 ERA mot dem under de senaste fyra åren. Dodgers är på en 18-6 run, 43-16 hemma mot en högerhänt starter. Dodgers righty Mike Bolsinger (6-3, 3,13 ERA) har inte förlorat sedan den 5 juli, går 2-0 samtidigt som tillåt 3 runs eller färre i vart och ett av hans sista 6 utflykter. Dodgers är 6-2 i sina senaste 8 hemma starter. Los Angeles har mycket att spela för, 1,5 spel före New York Mets för hemma fördel i deras potential NL Division Series matchup. De har ett vinnande rekord hemma, plus 13-3 hemma mot ett lag med en vinnande rekord. Los Angeles är också 70-34 mot Pittsburgh, Pirates är bara 15-37 på Dodgers Stadium. Spela Los Angeles Dodgers.

Postat med WordPress för Android av mrfett

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s