Detroit Tigers – Chicago White Sox 23 Sep 2015, 01:08 #mlbse

23 Sep 2015, 01:08 Tigers ML

Detroit Tigers misslyckats med att producera runs som de blev förnedrad av Chicago White Sox igår i en dubbel header. Tigers gjorde  totalt 2 runs och hade 7 hits i dom 2 matcher. Chicago gjorde totalt 5 runs, men de var tillräckligt för 2 seger. Jose Quintana har fastnat på 9 segrar, och är nu 9-10 och han har inte haft någon tur mot Tigers den här säsongen eftersom han är 0-2 i fyra starter mot dem. White Sox är bara 1-6 i sina senaste 7 när man följer upp efter en seger, och bakom Quintana de är 4-12 i spel 3 i en serie i hans sista 16 – vanligtvis seriefinalen. Tigers är bra mot vänster pitching hemma där de äger en 41-19 rekord i deras senaste 60 när man står inför en. Detroit kommer förhoppningsvis tillbaka inatt…….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s