Oakland Athletics – Texas Rangers 24 Sep 2015, 04:05 #mlbse

24 Sep 2015, 04:05  Oakland ML

Detta är den andra raka bortamatch för Texas i en six-game trip mot division rivaler Oakland och Houston. Rangers har gynnats de senaste fyra matcher, men bara gick 2-2, förlora 3-1 och 9-2. Rangers starter Colby Lewis (4,41 ERA) har förlorat alla sina sista två borta matcher, tillåt 13 runs och 17 hits i över 10+ innings. Rangers är 4-11 när Lewis möter ett lag med en förlorande rekord. Oakland är 8-2 hemma mot ett lag med en vinnande rekord. LHP Felix Doubront har varit en bra pick up, eftersom han är 2-1 i åtta matcher (sex starter) sedan han kom från Toronto. Oakland är 5-1 i Doubront sista sex starter.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s