San Francisco Giants – Los Angeles Dodgers 30 Sep 2015, 04:15 #mlbse

30 Sep 2015, 04:15  Giants ML

Under normala omständigheter skulle San Francisco Giants förmodligen rulla åt sidan och spela död här. De kommer inte att försvara sin World Series vinst från förra säsongen, men kan göra livet surt för sin division motståndare LA Dodgers, som jagar Mets med två spel försprång för hemmafältfördel i hela slutspelet. Clayton Kershaw. Kershaw hade 7 starter i rad och tillåter två eller färre runs, men har varit hittable i hans sista två, vilket han tillåt 3 runs i varje. Madison Bumgarner har i varje bit varit jämlike och med en vinst här, har han fortfarande en chans på en 20-win säsong som han sannolikt kommer att få på söndag, om han vinner. Dodgers är 2-9 i sin sista 11 borta mot ett vinnande lag, medan Giants sitta 7-0 hemma bakom Bumgarner mot ett vinnande lag i sina sista sju. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s